Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis boven de €50,-! Onder de €50,- berekenen we vanaf 17 sept. 2018 €3,95 verzendkosten

Kosten voor verzending naar het buitenland zijn:

België en Duitsland: order onder de 100 euro €6,95. 

                              order boven de 100 euro gratis.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ter verduidelijking:

  1. Wanneer het aankoopbedrag onder de €50,- zakt betaalt u alsnog verzendkosten.
  2. Wanneer een retour niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij uw retour weigeren of gedeeltelijk vergoeden.
  3. Bij een gebrek/foutief artikel graag van te voren contact opnemen met ons
  4. Sale artikelen kunnen geretourneerd worden volgens dezelfde voorwaarden.

LET OP; Komt u met order na retour onder de €50,- betaald u alsnog verzendkosten a €3,95. Ook als u uw ruiling vooraf aan ons doorgeeft berekenen wij verzendkosten als de order door de ruiling onder de €50,- euro uitkomt.