Even geleden...

Door:Lieke Peeters
Even geleden...

Het is al even geleden sinds ik de laatste blog schreef. Dit heeft zo zijn redenen. De afgelopen tijd is namelijk als een "rollercoaster" geweest.

Zoals een aantal mensen wel weten beheer ik de webshop en de winkel alleen. Ik doe alles zelf en heb daarbij natuurlijk wel hulp van een aantal lieve vrienden en familie. Daarnaast werk ik nog 3 dagen in het onderwijs. Daarom kan het zo zijn dat je soms wel even moet wachten op antwoord ;) Kijkditeens is langzaam steeds groter gegroeid en nog noem ik het af en toe een uit de hand gelopen hobby.

Begin dit jaar kwam er een mogelijkheid tot het huren van een winkelpandje. Nu moet ik zeggen dat dit altijd wel een kleine wens was, maar ik nooit had gedacht dat dit werkelijkheid zou worden. Maar dat werd het wel! Sinds eind februari is er hard gewerkt, waardoor ik nu ongeveer 2 maanden een fysieke winkel naast de webshop heb. Ook hier sta ik zelf op vrijdag en zaterdag en heb ik af en toe hulp van vrienden en familie. Ik doe dit met veel plezier en vind het leuk om klanten nu eens in het echt te ontmoeten.

Dit betekende wel dat de webshop iets minder aandacht kreeg. Lastig, want klantenservice staat bij mij op nummer 1. 

Nu alles weer een beetje in een rustiger vaarwater is gekomen en ik mijn draai in de nieuwe situatie begin te vinden is het weer tijd de website eens goed bij te werken en voor deze nieuwe blog. Ik hoop jullie eens te zien in de winkel en anders klets ik graag online een keertje met je via facebook of via de chat op de pagina!

Tot snel :)

groetjes Lieke

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »