Jubel Jubel flared broek bruin Club Amour

Flared broek van het merk Jubel.

€11,99 €19,99
Niet beschikbaar
Jubel Jubel flared broek Forever Wild geel

Flared broek van het merk Jubel.

€14,99 €24,99
Niet beschikbaar
Jubel Jubel broek geruit Club Amour

Broek van het merk Jubel.

€19,79 €32,99
Niet beschikbaar

Jubel meisjeskleding

Jubel meisjeskleding is al sinds 2007 actief op de markt van kinderkleding. Jubel is het grotere zusje van kwaliteitskinderkledingmerk Feetje. Feetje heeft door de jaren heen een gedegen reputatie en naam opgebouwd. Jubel richt zich specifiek op meisjeskleding en brengt collecties uit voor “het meisje-meisje” dat soms ook een beetje stoer wil zijn. Wanneer jij dus op zoek bent naar echte typische meisjeskleding, leuke en lieve items, zoals jurkjes of rokjes, shirts met leuke prints en zachte kleuren waar echte meisjes helemaal verzot op zijn, dan is Jubel jouw merk. Shop dus gauw een mooie outfit bijeen voor jouw meisje.

Hoe valt Jubel meisjeskleding?

Jubel meisjeskleding kan het best worden omschreven als kleding voor meisjes die qua maat niet te groot uitvalt en ook niet te klein uitvalt. Eigenlijk zou je dus wel kunnen zeggen dat de meisjeskleding van Jubel op maat valt. Jubel kledingitems voor meisjes zin verkrijgbaar vanaf maat
92 en de grootst verkrijgbare maat van Jubel kinderkleding is maat 140.

Meisjeskleding Jubel sale

Jubel Meisjeskleding komt regelmatig met nieuwe collecties. Zo biedt Jubel ongeveer twee keer per jaar een nieuwe collectie aan: een Jubel zomercollectie en een Jubel wintercollectie. Aan de andere kant betekent dit dat er ook kledingitems van Jubel terug te vinden zijn in onze speciale sale categorie. Wil jij dus slagen voor je meisje dan kun je altijd eens een kijkje nemen bij onze sale items. Zeker de moeite waard om in de gaten te houden, wie weet slaag je wel en profiteer je van dat ene superleuke kassakoopje! Daarnaast kun je ook hier op deze pagina terecht voor alles wat met Jubel meisjeskleding te maken heeft. Of het nu gaat om een Jubel rok, een Jubel jurk, Jubel legging of een ander item, op deze specifieke merkpagina voor Jubel vind je het vast en zeker. Mocht je toch op zoek zijn naar een item en kun je dat niet vinden, laat het ons dan even weten.

Jubel online kopen

Uiteraard kun je makkelijk, snel, eenvoudig en comfortabel vanuit huis een leuke Jubel outfit shoppen via onze online shop. Mocht je toch liever de items eens bekijken of laten passen? Ook dat kan. Kom dan eens binnen bij onze fysieke winkel in Herten, Wilhelminastraat 14a. Wanneer je onze winkel bezoekt, denken we graag met je mee. Vast en zeker kunnen we ervoor zorgen dat we een leuke outfit vinden voor meisjeskleding van Jubel.