Raizzed Raizzed vest TEAGAN sand Pop up

Heerlijk vest/ tussenjas van het merk Raizzed.

€27,49 €54,99
Niet beschikbaar
Raizzed Raizzed sweater BODRUM iron blue

Blauwe trui met print van het merk Raizzed.

€17,49 €34,99
Niet beschikbaar
Raizzed RAIZZED women sweater POP UP Nadine dark grey

Sweater voor dames van het merk Raizzed Adults uit de POP UP Collectie.

€19,99 €39,99
Niet beschikbaar
Raizzed Raizzed Jeans Tokyo dark blue tinted

Skinny jeans uit de collectie van Raizzed.

€19,99 €39,99
Beschikbaar
Raizzed RAIZZED men sweater POP UP Nampa blue grey

Hoody voor heren van het merk Raizzed Adults uit de POP UP Collectie.

€22,49 €44,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Jeans Boston vintage blue

Slim fit jeans uit de collectie van Raizzed.

€19,99 €39,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed broek POP-UP Shannon sand

Flared joggingbroek uit de POP-UP collectie van Raizzed.

€19,99 €39,99
Beschikbaar
Raizzed RAIZZED women sweater POP UP Nadine fresh lilac

Sweater voor dames van het merk Raizzed Adults uit de POP UP Collectie.

€19,99 €39,99
Beschikbaar
Raizzed RAIZZED women sweater NADINE sage green

Groene trui voor dames van het merk Raizzed Adults.

€19,99 €39,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed broek POP-UP Sandston pale army

Joggingbroek uit de POP-UP collectie van Raizzed.

€14,99 €29,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed sweater POP-UP Nephi pale army

Sweater uit de POP-UP collectie van Raizzed.

€14,99 €29,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed nepleren broek SEMMI deep black

Zwarte nep leren broek van het merk Raizzed.

€29,99 €59,99
Beschikbaar

Raizzed kinderkleding

Raizzed kinderkleding is een merk kinderkleding dat zich niet zo zeer focust op enkel kinderkleding voor jongens of op kinderkleding voor meisjes. Raizzed kinderkleding onderscheidt zich op een andere manier: Raizzed kinderkleding staat bekend als een merk kinderkleding voornamelijk bestaande uit jeans. Dat wil niet zeggen dat Raizzed enkel en alleen jeans aanbiedt, want Raizzed heeft in de collectie ook een assortiment aan t-shirts en sweaters. Raizzed kleding is verkrijgbaar in de kledingmaten 104 t/m 176.

Raizzed meisjes kleding

Raizzed kinderkleding biedt een mooie en hippe collectie kinderkleding voor meisjes. Er is een zomercollectie en een wintercollectie kinderkleding voor meisjes van Raizzed. Qua kleding items kun je denken aan natuurlijk de jeans waar Raizzed het meest bekend om staat. Daarnaast heeft Raizzed in haar collectie voor meisjes frisse en hippe items opgenomen zoals Raizzed jassen, Raizzed broeken, Raizzed tops, Raizzed t-shirts, Riazzed longsleeves, Raizzed polo's, Raizzes vesten en zelfs Raizzed joggingbroeken.

Raizzed kleding jongens

Raizzed kleding voor jongens is qua collectie en items minstens net zo gevarieerd als de Raizzed meisjeskleding. Raizzed jongenskleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. Raizzed kleding voor jongens bestaat uit diverse items met steeds dezelfde stoere en hippe looks en kleuren en patronen. Denk bij Raizzed jongenskleding aan Raizzed broeken en Raizzed joggingbroeken, maar ook Raizzed jassen en Raizzed vesten, Raizzed t-shirts en longsleeves. Bekijk snel of er ook leuke items voor jouw jongen bij zitten op deze speciale merk pagina van Raizzed.

Raizzed kinderkleding sale

Doordat Raizzed geregeld op de markt komt met een compleet nieuwe collectie blijf je verzekerd van met regelmaat nieuwe, trendy kleding items. Raizzed zomercollecties en Raizzed wintercollecties is altijd weer een moment om naar uit te kijken. Dat betekent direct dat andere items naar de opruiming verschuiven. Wie weet kun je dus profiteren van een mooi voordeeltje en tegelijkertijd een voor jouw kind nieuwe outfit scoren. Een win-win situatie. Houd dus onze aanbiedingen in de gaten, meld je ook aan voor onze nieuwsbrief. Daarmee ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwste collecties en scherpste aanbiedingen. Je kunt natuurlijk ook altijd langs komen bij onze winkel in Herten, Wilhelminastraat 14a.

Hoe valt Raizzed kinderkleding?

Bij kinderkleding is het altijd de vraag hoe een kledingitem eigenlijk precies valt? Is de maat precies goed of valt een kledingstuk juist groter uit of kleiner uit dan de maat aangeeft? Wat betreft de kinderkleding van Raizzed is het zo dat Raizzed kinderkleding voor zowel jongens als meisjes precies op maat valt. Raizzed is onderdeel van Vingino en staat voor betaalbare hippe en stoere mode voor jongens en meisjes.