Raizzed Raizzed Jacket outdoor Georgia Sand Animal

Halflange winterjas in Sand Animal print uit de wintercollectie van Raizzed. 

€55,99 €69,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed New Orleans Neon Orange

RAIZZED boys sweater NEW ORLEANS neon orange

€10,50 €29,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Jacket outdoor Lima Army Zebra

Korte winterjas in donkergroen met zebraprint uit de wintercollectie van Raizzed. 

€47,99 €59,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Jacket outdoorTacomaCamouflage Green

Winterjas met camouflageprint uit de wintercollectie van Raizzed

€55,99 €69,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Jacket outdoorTacomaMustard Yellow

Gele winterjas uit de wintercollectie van Raizzed. 

€55,99 €69,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Midi Dress Dublin Army Zebra

Groene sweat jurk met zebraprint uit wintercollectie van Raizzed. 

€39,99
Beschikbaar
Raizzed DAMES RAIZZED HOODY NADINE hazel brown maat XL

Lichtbruine sweater uit de damescollectie van Raizzed.

€39,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Hoody Numan Camouflage Green maat 116

Stoere sweater met camouflageprint uit wintercollectie van Raizzed. 

€24,99 €29,99
Beschikbaar
Raizzed Raizzed Hoody Norwich Sea Blue

Stoere blauwe sweater uit wintercollectie van Raizzed. 

€39,99
Niet beschikbaar
Raizzed Raizzed T-shirt Jersey Mustard Yellow

Gele longsleeve uit wintercollectie van Raizzed. 

€19,99
Beschikbaar
Raizzed DAMES RAIZZED HOODY NADINE bordeaux

Bordeaux rode sweater uit de damescollectie van Raizzed.

€39,99
Beschikbaar
Raizzed DAMES RAIZZED SWEATER NIRIJE groen

Groene sweater uit de damescollectie van Raizzed.

€39,99
Beschikbaar

Raizzed kinderkleding

Raizzed kinderkleding is een merk kinderkleding dat zich niet zo zeer focust op enkel kinderkleding voor jongens of op kinderkleding voor meisjes. Raizzed kinderkleding onderscheidt zich op een andere manier: Raizzed kinderkleding staat bekend als een merk kinderkleding voornamelijk bestaande uit jeans. Dat wil niet zeggen dat Raizzed enkel en alleen jeans aanbiedt, want Raizzed heeft in de collectie ook een assortiment aan t-shirts en sweaters. Raizzed kleding is verkrijgbaar in de kledingmaten 104 t/m 176.

Raizzed meisjes kleding

Raizzed kinderkleding biedt een mooie en hippe collectie kinderkleding voor meisjes. Er is een zomercollectie en een wintercollectie kinderkleding voor meisjes van Raizzed. Qua kleding items kun je denken aan natuurlijk de jeans waar Raizzed het meest bekend om staat. Daarnaast heeft Raizzed in haar collectie voor meisjes frisse en hippe items opgenomen zoals Raizzed jassen, Raizzed broeken, Raizzed tops, Raizzed t-shirts, Riazzed longsleeves, Raizzed polo's, Raizzes vesten en zelfs Raizzed joggingbroeken.

Raizzed kleding jongens

Raizzed kleding voor jongens is qua collectie en items minstens net zo gevarieerd als de Raizzed meisjeskleding. Raizzed jongenskleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. Raizzed kleding voor jongens bestaat uit diverse items met steeds dezelfde stoere en hippe looks en kleuren en patronen. Denk bij Raizzed jongenskleding aan Raizzed broeken en Raizzed joggingbroeken, maar ook Raizzed jassen en Raizzed vesten, Raizzed t-shirts en longsleeves. Bekijk snel of er ook leuke items voor jouw jongen bij zitten op deze speciale merk pagina van Raizzed.

Raizzed kinderkleding sale

Doordat Raizzed geregeld op de markt komt met een compleet nieuwe collectie blijf je verzekerd van met regelmaat nieuwe, trendy kleding items. Raizzed zomercollecties en Raizzed wintercollecties is altijd weer een moment om naar uit te kijken. Dat betekent direct dat andere items naar de opruiming verschuiven. Wie weet kun je dus profiteren van een mooi voordeeltje en tegelijkertijd een voor jouw kind nieuwe outfit scoren. Een win-win situatie. Houd dus onze aanbiedingen in de gaten, meld je ook aan voor onze nieuwsbrief. Daarmee ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwste collecties en scherpste aanbiedingen. Je kunt natuurlijk ook altijd langs komen bij onze winkel in Herten, Wilhelminastraat 14a.

Hoe valt Raizzed kinderkleding?

Bij kinderkleding is het altijd de vraag hoe een kledingitem eigenlijk precies valt? Is de maat precies goed of valt een kledingstuk juist groter uit of kleiner uit dan de maat aangeeft? Wat betreft de kinderkleding van Raizzed is het zo dat Raizzed kinderkleding voor zowel jongens als meisjes precies op maat valt. Raizzed is onderdeel van Vingino en staat voor betaalbare hippe en stoere mode voor jongens en meisjes.