Sturdy Sturdy shirt AOP Cool Crew antraciet

Antraciet t-shirt met allover print van ijsjes van het merk Sturdy.

€10,99 €21,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt Cool Crew geel

Geel t-shirt met print van een hand van het merk Sturdy.

€9,99 €19,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy broek Indigo Island indigo

Jogging broek in jeanslook van het merk Sturdy.

€17,49 €34,99
Niet beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt AOP Indigo Island

T-shirt met print van krokodillen van het merk Sturdy.

€9,49 €18,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt Indigo Island groen

Groen t-shirt met print op het voor- en achterpand van het merk Sturdy.

€9,49 €18,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy broek Indigo Island marine

Donkerblauwe jogging broek van het merk Sturdy.

€17,49 €34,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy short Indigo Island indigo 128

Korte broek in jeanslook van het merk Sturdy.

€12,49 €24,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt Hot Dog Cool Crew wit 110

Wit t-shirt met print van een hotdog van het merk Sturdy.

€8,49 €16,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt Sunset Club Indigo Island

Donkerblauw t-shirt met print van het merk Sturdy.

€9,49 €18,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy shirt AOP Cool Crew wit

Wit t-shirt met allover print van een hotdogs van het merk Sturdy.

€8,99 €17,99
Beschikbaar
Sturdy Sturdy geruite broek on a roll

Geruite joggingbroek van het merk Sturdy.

€14,99 €39,99
Beschikbaar

Sturdy kinderkleding

Sturdy kinderkleding is een merk kinderkleding, waarbij Sturdy zich specifiek richt op de jongens. Sturdy meisjeskleding is er dus niet. Sturdy jongenskleding komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie. Een Sturdy zomercollectie en een Sturdy wintercollectie. Elke collectie kinderkleding van Sturdy bevat steeds drie verschillende thema's. Daarmee zijn Surdy kledingitems erg herkenbaar. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat kledingitems uit de Sturdy zomercollectie of Sturdy wintercollectie dankzij hun thema's altijd uitermate goed en leuk te combineren zijn. Kleuren en prints keren terug door de verschillende kledingitems heen. Op deze pagina vindt je alles over Sturdy jongenskleding: stoere kledingitems voor stoere en hippe jongens. Sturdy jongenskleding is verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 140.

Sturdy sale jongenskleding

Sturdy sale betekent dat er kinderkleding van Sturdy met aantrekkelijke korting wordt aangeboden.
Wil je weten of er misschien leuke items voor jouw jongen bij zitten? Bekijk dan ook eens onze speciale sale categorie. In de sale categorie vind je alle items die in de opruiming zijn, regelmatig zitten daar ook items tussen van Sturdy jongenskleding. Denk bijvoorbeeld aan een Sturdy broek of Sturdy shirt. Ook een Sturdy jas of een Sturdy trui of vest kan in de sale te vinden zijn. Telkens wanneer er een nieuwe Sturdy zomercollectie of Sturdy wintercollectie verschijnt zullen andere bestaande kledingitems verschuiven naar de sale categorie. Het is dus goed mogelijk om extra voordelig een leuke Sturdy jongenskleding outfit te shoppen op kijkditeens.nl. Houd de website in de gaten en meld je vooral ook aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe valt Sturdy jongenskleding?

Geen enkel kinderkledingmerk is hetzelfde. Soms valt kleding voor jongens of meisjes anders uit dan de maat in het artikel aangeeft. Het ene merk valt groter uit, het andere merk valt juist kleiner uit. In de ideale situatie valt een merk kinderkleding gewoon goed op maat, zoals dat heet. In het geval van Sturdy kinderkleding voor jongens is het zo dat de jongenskleding van Sturdy precies goed op maat valt. Dat is wel zo prettig bij het uitkiezen van stoere en hippe kinderkleding items van Sturdy.

Sturdy kleding voor jongens

Sturdy kleding is kinderkleding speciaal gemaakt voor jongens. De kinderkleding is bedoeld voor jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Sturdy maakt stoere en hippe kleding. Op deze speciale pagina is alles te vinden van dit merk jongenskleding, Sturdy kleding voor jongens. Denk hierbij aan Sturdy kleding, zoals Sturdy jassen, Sturdy vesten, Sturdy shirts, Sturdy longsleeves, Sturdy broeken. Weet je niet zeker of een outfit geschikt is voor jouw jongen, breng dan een bezoekje aan onze winkel in Herten, Wilhelminastraat 14a. We kijken met je mee en adviseren je graag.