Vingino Vingino-Thorgal-Neon Yellow maat 110

Licht gevoerde, reversible tussenjas voor jongens

€27,99 €79,99
Beschikbaar
Vingino Vingino-Thessel-Dark Blue

Zomerjas voor jongens van Vingino

€31,50 €89,99
Beschikbaar
Vingino Vingino-Tionne-Neon Pink

Licht gevoerde, reversible tussenjas voor meisjes

€27,99 €79,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens sweater NENZEL frog green

VINGINO jongens sweater NENZEL frog green

€19,25 €54,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens short black

VINGINO jongens short deep black

€17,50 €49,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens shirt HALLED azure blue

VINGINO jongens shirt HALLED azure blue

€13,95 €39,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens shirt HOZANO deep black

VINGINO jongens shirt HOZANO deep black

€10,50 €29,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens shirt HOZANO frog green

VINGINO jongens shirt HOZANO frog green

€10,50 €29,99
Beschikbaar
Vingino VINGINO jongens shirt HOZANO azure blue

VINGINO jongens shirt HOZANO azure blue

€10,50 €29,99
Beschikbaar
Vingino Vingino-Haidry-Dark Blue

Donkerblauw meisjes t-shirt van Vingino

€8,75 €24,99
Beschikbaar
Vingino Vingino-Kenuo-Blast Red

Jongens polo van Vingino

€12,25 €34,99
Beschikbaar
Vingino Vingino-Qerina-Dark Blue

Mooi blauw rokje van Vingino

€13,99 €39,99
Beschikbaar

Vingino kinderkleding

Vingino onderscheidt zich ten opzichte van andere kledingmerken, doordat ze een heel duidelijk signatuur hebben: ze maken veel gebruik van denim én van Italiaanse en vintage invloeden. Daarom zie je heel duidelijk wat een Vingino outfit is. Vingino heeft deze herkenbare stijl van kleding doorgevoerd in kleding voor jongens, kleding voor meisjes en er is ook een lijn voor baby's. Vingino kleding biedt kledingcollecties waarin kinderen, jongens en meisjes zich zelfverzekerd voelen en er stoer uitzien. Echt stoere en relaxte looks!

Vingino winterjas en zomerjas

Een van de populairste kledingitems binnen het aanbod van Vingino kinderkleding zijn de Vingino winterjas en de Vingino zomerjas. Alhoewel Vingino vanaf het begin bekend is geworden door hun denim en jeans kleding bieden ze inmiddels een veel ruimer en gevarieerder aanbod. De overige kledingitems zijn uiteraard perfect te combineren met de oorspronkelijke jeans. Een stoere Vingino winterjas of zomerjas kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Doordat Vingino kleding aanbiedt voor kinderen en tieners van 0 tot 16 jaar zit er altijd wel wat bij voor je jongen of meisje. Shop snel in de speciale Vingino productcategorie.

Vingino Sale

Vingino heeft altijd iets nieuws te bieden. Ze zijn voortdurend bezig met het maken en updaten van een nieuwe collectie. Dat betekent dat er regelmatig nieuwe, stoere kledingitems in onze webshop verschijnen. Aan de andere kant zorgt dat ervoor dat we ook geregeld Vingino items in de sale aanbieden. Denk daarbij aan Vingo zomerjas, Vingino winterjas, Vingino jeans, Vingino shirts, Vingino longsleeves en zelfs Vingino schoenen of brillen. Houd onze webshop in de gaten en meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties. Je kunt natuurlijk ook altijd terecht in onze speciale sale afdeling om te kijken of er nog leuke Vingino items te scoren zijn.

Hoe valt Vingino kinderkleding?

Bij kinderkleding is het vaak de vraag hoe de kleding van een bepaald merk precies valt? Valt een merk juist groter of kleiner uit? Of is de maat juist precies voelt en valt deze zogezegd “op maat”. Bij Vingino kinderkleding is het zo dat Vingino normaal valt, op maat dus. Ga snel naar de Vingino pagina om de leukste Vingino items te shoppen.