Feetje

Feetje Feetje legging Kiss Koraal

FEETJE meisjes legging KISS koraal

€12,99
Niet beschikbaar
Feetje Feetje playsuit Panther Perfect Zand

FEETJE playsuit PANTHER PERFECT

€19,99
Beschikbaar
Feetje Feetje broek Born To Be Wild Grijs

FEETJE broek BORN TO BE WILD grijs

€21,99
Beschikbaar
Feetje Feetje vest Bite U Later Grijs melange

FEETJE reversible vest BITE U LATER

€29,99
Beschikbaar
Feetje Feetje shirt AOP Panther Perfect Zand

FEETJE shirt PANTHER PERFECT aop

€13,99
Beschikbaar
Feetje Feetje jurkje Kiss Offwhite

FEETJE meisjes jurk KISS aop

€18,99
Beschikbaar
Feetje Feetje broek Wild Thing Army

FEETJE meisjes broek WILD THING aop army

€14,99
Beschikbaar
Feetje Feetje vest Panther Perfect Offwhite

FEETJE vest PANTHER PERFECT

€24,99
Niet beschikbaar
Feetje Feetje broek Born To Be Wild Camel

FEETJE broek BORN TO BE WILD camel

€19,99
Beschikbaar

Feetje babykleding

Van oudsher, al sinds de jaren '80, is Feetje zo'n beetje het oermerk, het bekendste merk, op het gebied van babykleding en kinderkleding. Het is een merk dat zich al tientallen jaren heeft bewezen en aan de ene kant met zijn tijd mee is blijven gaan en aan de andere kant ook heeft vastgehouden aan een bewezen succesformule.

Feetje pyjama

Als we het dan toch hebben over een bewezen succesformule en hét kledingitem waar de naam en faam van het babykledingmerk Feetje op is gebouwd, dan is dat toch wel overduidelijk de Feetje pyjama. Deze zogeheten wafel pyjama van Feetje is wereldberoemd en al populair sinds 1981. Dat komt natuurlijk doordat Feetje gebruik heeft gemaakt van de fijnste materialen. Daarbij is de afwerking en pasvorm subliem, waardoor dit hét succesnummer is van Feetje en mensen tot op de dag van vandaag helemaal gek zijn van deze Feetje wafel pyjama. Ook kijkditeens.nl biedt Feetje babykleding aan. We bieden ruime keuze, gevarieerd assortiment en kledingitems die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Heb je hulp nodig? We denken graag met je mee. Shop eens rond in onze online shop of breng een bezoekje aan onze winkel in Herten. Samen komen we vast en zeker tot een mooie outfit.

Feetje Sale

Feetje kleding voor baby's is natuurlijk altijd in trek. Als er Feetje kledingitems worden aangeboden in de sale, dan is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Houd daarom altijd onze sale afdeling goed in de gaten. Daarnaast kun je uiteraard altijd terecht op onze speciale Feetje pagina om te zoeken in de laatste zomercollectie of wintercollectie. Er zitten altijd hele leuke items tussen.

Feetje newborn

Voor de allerkleinsten is er nu ook een speciale Feetje Newborn collectie. Een speciale kledinglijn die is opgezet voor de pasgeboren baby's. ZO kunnen zij ook worden gehuld in superlieve en snoezelige babyoutfits. Niet alleen superleuk om te krijgen als kersverse papa of mama, maar natuurlijk nóg leuker om te geven als kraamcadeautje voor zo'n kleine hummel. Shop daarom snel voor Feetje newborn items.