Topitm

Topitm Topitm Skirt Livie AOP Dots

TOPITM girls rokje LIVIE

€19,95 €29,95
Niet beschikbaar
Topitm Topitm Top Milou slub salmon

TOPITM girls top MILOU salmon

€18,95 €26,95
Beschikbaar
Topitm Topitm Top Patty jersey dark blue

TOPITM girls top PATTY blue

€18,95 €26,95
Beschikbaar
Topitm Topitm Jacket Isa Jeans

TOPITM girls jacket ISA

€32,95 €49,95
Beschikbaar
Topitm Topitm Skirt Moniek jersey zigzag AOP

TOPITM girls rokje MONIEK

€19,95 €29,95
Niet beschikbaar

Topitm kinderkleding

Topitm is een hip en trendy merk meisjeskleding. Topitm kleding voor meisjes heeft een fris, modern en gevarieerd aanbod aan kinderkleding voor meisjes. Daarmee leggen zij zich dus specifiek toe op een bepaalde soort Topitm kinderkleding. Topitm kleding voor meisjes vind je op deze pagina, kijk dus snel verder voor al het moois voor jouw meisje.

Topitm kleding voor meisjes

Topitm meisjeskleding is een merk meisjeskleding dat staat voor kinderkleding voor meisjes die stoer, gezellig én lief zijn. Dat komt ook in hun topitems naar voren. Alle kledingstukken uit de kindercollecties van Topitms zijn onderling te combineren. Je kunt dus alle kanten op met kleding van Topitm. Bovendien zorgt Topitm ervoor dat er altijd wel iets unieks en leuks is verwerkt in de kledingitems. Denk aan speciale materialen, zoals een koperen biesje of een leuke accessoire. Superleuk toch?

Hoe valt Topitm kleding?

Topitm kleding voor meisjes valt eigenlijk goed op de maat in de labels van de kleding. Topitm kleding valt dus niet per se veel kleiner of veel groter uit. Dat betekent dat wanneer je je afvraagt hoe topitm kleding valt je eigenlijk met een gerust hart uit mag gaan van de aangegeven maat van een kledingstuk.

Topitm sale

Met enige regelmaat bieden wij ook items aan tegen mooie kortingen in onze SALE categorie. Ook de kleding van Topitms vind je hier terug. Van jurkjes en rokjes tot aan jasjes, leggings en veel meer. Zowel nieuwe collecties als sale items zijn beschikbaar van Topitm.

Topitm waar te koop?

Natuurlijk vind je een stoer en hip merk als Topitm in de webshop van kijkditeens.nl.
Wil je niet alleen online shoppen voor Topitm kleding, maar wil je de topitm jurkjes, topitm tops, topitm shirts en al het andere daadwerkelijk met eigen ogen zien en voelen, kom dan gerust langs in onze winkel in Herten op de Wilhelminastraat 14a.