Betaalmethoden

Bankoverschrijving:

Je kunt het bedrag via een handmatige bankoverschrijving naar ons overmaken. 

Dit kan naar IBAN: NL19INGB0006469384 t.n.v. kijkditeens onder vermelding van je ordernummer. Het ordernummer vind je in de bevestigingsmail die je van ons ontvangen hebt.

 

iDeal:

iDeal is de betaalmethode waarmee u uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internet bankier-omgeving van uw bank.

Lees hier meer over iDeal

 

Bankcontant/ Mister cash:

Werkt zoals iDeal, maar dan voor de Belgische klanten.

Lees hier meer over bank contant/ mister cash

 

Afterpay:

Afterpay voert voor kijkditeens het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Afterpay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van 250 euro. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay. 

Voor het gebruik van Afterpay rekent kijkditeens geen kosten.

Lees hier meer over afterpay

Paypal:

Je betaald via een paypal account met je emailadres en wachtwoord van paypal.

Lees hier meer over paypal

 

Creditcard:

Betaal gemakkelijk en snel met Maestro, Visa, Mastercard, etc.